Hoppa till innehåll

Analys A ur vägen?

Idag har jag skrivit analystenta och jag tror banne mig att det gick vägen den här gången. Jag lämnade in fem hela uppgifter och har kontrollerat svaren mot lösningarna som har kommit upp på kurshemsidan – jag hade rätt på allt utom en deluppgift värd en poäng. Alltså kan jag som bäst ha fått 14 poäng och fem godkända uppgifter (max tre poäng per uppgift men två poäng är godkänt), vilket skulle innebära en fyra i betyg! Jag borde verkligen komma över godkäntgränsen – tre godkända uppgifter och 8 poäng. Fyra får vi väl se… krävs minst 13 poäng och fem godkända uppgifter, så det gäller ju att jag motiverat tillräckligt och sådär… spännande! Jag ska väl inte ropa hej innan tentan är rättad… men fatta vad skönt att ha Analys A ur vägen! Och det är nog så. 7 poäng matte som bara droppar in, fint! :)

Jag har världens bästa pojkvän! Härom dagen var jag ganska deppig, men han gjorde mig på mycket bättre humör. När jag var i badrummet och förberedde mig för sänggående släckte han ner lägenheten, tände vaniljrökelsen och en massa stearinljus i sovrummet. När jag fick se det kunde jag verkligen inte sluta le. Mmmmyyyysigt!

Jag hade tänkt härja lite om att jag hatar den här jävla utseendefixerade världen också, men jag är på för bra humör för det tror jag. :) Det är fint med klarade tentor och bästast pojke!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *