Hoppa till innehåll

Materiella ting, serier och annat

Jag säljer saker. Gör mig av med skolböcker… Har lagt in många annonser på liu.se’s Anslagstavlan. Skänkte bort våra sex München Hoben-sejdlar, det var bara skönt. Dem vill man inte släpa till Göteborg. Lite tråkigare att skiljas från fina böcker… men pengar är bra. Vissa har vi dessutom dubbletter av tillsammans, Jonas och jag. Givetvis var det den bok jag kände mest för som gick först, men man ska väl inte fästa för stor vikt vid materiella ting. :) Har redan fått napp för saker som jag ska få totalt 850 kr för. Pengar till sommaren! Och mindre att bära! Jag kommer inte att behöva böckerna igen.

Vi borde sälja mer saker… jobbigt att bära. Nån som vill köpa en CD-samling? Nähä, tänkte väl det… Kanske dammsugaren och Jonas udda bokhylla. Micron… fast den blir jobbig att leva utan. Men den är tung som tusan. Annars finns det nog inte så jättemycket vi kan göra oss av med. Hela min kontorskombination skulle jag iofs gärna byta ut… men NÅGOT måste jag ju ha. Kan inte gärna sälja den nu och ställa datorn och alla böcker + stereo med mera på golvet… Kruxet är ju också att det inte får vara för dyrt att återskaffa i Göteborg.

Jag har lagt ner pragmatisk programmering nu. Det blir ingen egen webbrowser alltså. Jag ser inte att jag har något val. Det är inte ett alternativ att totalt stressa sönder för att ändå inte hinna klart. Är jag pessimistisk? Jag tycker nog ändå att jag mest är realistisk och försöker ta hand om mig själv.

Har firat min nyvunna frihet genom att mest slösurfa idag. Klockan är tre och jag ska nog ta och dra igång lite plugg snart. Jag har hittat ett par webbserier jag gillar: Count Your Sheep och Girls with slingshots. Den senare har jag läst alla strippar av (inte så många), CYS jobbar jag fortfarande på, har läst 100 st! Jag blir så grymt sugen att rita själv, men jag är så dålig! Vill rita min ko seriöst… fast i nuläget är jag inte alls tillräckligt bra och hur vet man om övning ger färdighet i det här fallet?

Har också hittat en fin falling dude

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *