Hoppa till innehåll

The Secret Adventures of Tom Thumb

Jag vill väl inte påstå att det var en helt igenom dålig film, men däremot påstår jag med lätthet att jag inte gillade den alls.

Det handlar om en miniatyrpojke som blir kidnappad till ett lab där onda experiment ska utföras på honom. Han lyckas fly och hitta andra miniatyrmänniskor, som hjälper honom leta efter hans föräldrar. I filmen finns både dockor och människor, men allt är filmat med stop motion-animering, vilket gör att hela filmen är ryckig och ganska jobbig att se på. Jag vet inte vilken värld den är tänkt att porträttera, men hur som helst är allting mörkt, smutsigt och äckligt, insekter kryper överallt och människorna äter dem. Yuck! Filmen lyckas onekligen äckla mig, men jag vet inte om jag ser det som en fördel i detta fall.

Nej, jag gillade den inte helt enkelt. Tur att den bara är en timme lång.

FilminfoIMDB: The Secret Adventures of Tom Thumb
Regissör: Dave Borthwick
År: 1993
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *