Hoppa till innehåll

Oj, det är maj!

Tiden går som vanligt i alla fall. Maj är sista hela månaden vi kommer att bo i Linköping… märks det att jag längtar härifrån nu?

Det har varit valborg. Vi varken orkade eller hade råd att engagera oss i det särskilt mycket. Bestämde för länge sedan att det var för dyrt att åka till Uppsala. Vi hade kunnat gå på Einars party här… men vi lagade mat hemma och delade en flaska vin, det kändes lagom. Jag orkar så lite nuförtiden… det är jobbigt att festa. :) Skönt att inte vara bakis idag. Låter jag vuxen nu?

Jag har läst hela Count Your Sheep från början nu. Gillar den! Längtar efter nya strippar…

Det var något mer jag tänkte skriva..? Hmm. Äsch.

Kan nån ge oss en videokamera? Vi vill göra film…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *