FYRA I ANALYS A!

Idag fick jag tentaresultatmail! Jag fick verkligen 4 i Analys A! Underbart! Härligt! Jätteskönt! Jag är så glad att vara av med den och att ha fått bra resultat dessutom. Jag fick poäng för allt jag tyckte att jag borde få poäng för, trevligt att vara överens med examinatorn. :)

Till mindre roliga saker: Den uppmärksamme märker att det fattas ett inlägg i min dagbok. Hemsidan har precis flyttat till en ny server och av någon anledning flyttades inte senaste versionen. Har lyckats återställa allt utom det nu, tror jag. Försöker fortfarande få tag i det, webbhotellsfolket har varit och rotat på gamla servern och så, men än så länge inget resultat… nåja, vi får se hur det går.

Det bra i det hela är att sidan borde funka bättre nu än den gjort på sistone. Det har varit mycket upp och ner, ibland långa nertider. Hoppas att allt är fixat nu. Planerad nedtid är några timmar inatt, men det kan jag leva med.

Idag har jag, Jonas och Tobias varit på Studiefrämjandet och startat en studiecirkel! Vi ska göra en kortfilm och får alldeles gratis låna kamera, stativ, redigeringsutrustning och sådant. Inte illa va? Vi ska ha första cirkelmötet på torsdag och börja försöka få ihop ett manus.

Hann en liten sväng på stan också, hittade mitt “span” bland Åhléns barntröjor för halva priset! Så nu har jag den här tröjan!

Har inte gjort något vettigt idag… vettigt som i skolrelaterat. Det är skönt att vara dålig och slappa. Visst ligger det väl där och gnager i bakhuvudet att jag borde och om jag verkligen tänker på det kan det kännas lite jobbigt, men på det stora hela känner jag mig mycket mer avslappnad nu än innan jag lade ner min programmeringskurs. Då var jag tokstressad och deppig, nu mår jag mycket bättre! Hoppas att det håller i sig. Men jag borde verkligen börja få saker gjorda snart…

2 kommentarer

  1. Åh, avunds på dig som kan ha såna tröjor. Storleken skulle jag nog klara, men TÄNK om jag har en elev med samma tröja, HUR skulle jag förklara det?!?! :-)

    *kramar*

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *