Hoppa till innehåll

Hemsidesstrul och partaj

Förhoppningsvis har sidan strulat färdigt nu. Webbhotellet har flyttat mitt konto till en ny server. I ett mail skrev de: ‘De problem som varit på Wopsa3 får oss att tro den är hemsökt. Det är inte så att vi inte lyckats lösa problemen , det har vi gjort men nya uppkommer hela tiden och felen är inga “vanliga” fel men ändå har samma server råkat ut för dem alla.
Så därför är det bäst att lägga ner servern istället.’ Hoppas verkligen att allt ska bli bra nu. Tyvärr är ett dagboksinlägg borta, men det får jag överleva.

Jag har tagit en massa dagar ledigt nu. Jag har inte gjort någonting vettigt sedan i måndags när jag och Frida käkade middag ihop för att sedan göra färdigt sista inlämningsuppgiften i reglerkursen. Tror verkligen att jag behövde en paus… jag mår mycket bättre nu, mer avslappnad och gladare. Men imorrn ska jag göra duktiga saker igen…

Vad har jag gjort då..? Vi har som sagt startat en studiecirkel för att göra en kortfilm och har haft ett inte så värst produktivt planeringsmöte. :) Jag har varit på stan med Maria och handlat inflyttningspresent till Ellinor och David och jag har varit på inflyttningsförfest och SOF-kravall. Jag hade inte alls någon biljett till SOF egentligen, men Malin i klassen blev sjuk så jag fick köpa hennes. Kul att få vara lite delaktig i SOF i alla fall, även om kravallen inte gav mig så mycket. Jag var sugen på mat, men det fanns ingenting vegetariskt så jag åkte hem och åt mackor i stället. :)

Och nu ska jag läsa Flight, en seriebok…

En kommentar

  1. Låter bra att du mår bättre nu!!! Ibland är en paus allt som krävs… Tur att kristi himmelfärd finns… :) Ha det bäst och ta hand om dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *