Hoppa till innehåll

The Elephant Man

En Lynch som inte är jättemärklig, wow! Fast jag vill inte påstå att den är bra heller. Det handlar om Elefantmannen som levde på 1800-talet och visades upp på ”freak shows” på grund av sina hemska missbildningar. En läkare räddar honom från en elak cirkusgubbe och hittar en människa bakom mannens ohyggliga yttre.

Det borde vara en gripande film. Elefantmannen behandlas riktigt hemskt och det är ruggigt synd om honom. Ändå tycker jag att filmen är lite seg och blir inte särskilt rörd av de scener som borde vara rörande. Vet inte vad det är som saknas…

FilminfoIMDB: The Elephant Man
Regissör: David Lynch
År: 1980
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *