Hoppa till innehåll

Baka kakor!

För att lyckas göra saker med sina vänner krävs lite djärvhet! Således sms-initierade jag idag i sista minuten en kakbakkväll med Maria och Ellinor. Vi bakade rabarbermuffins och chocolate chip cookies. Mumsigt – fast chocolate chip cookies blir aldrig riktigt som man tänkt sig…

Muffins och kakor går förstås inte riktigt ihop med min nya livsstil :) med joggingtur varannan dag och försök till att äta nyttigt, men vad gör man inte för att få umgås med bra människor. Jag hade ett recept jag verkligen ville testa också, från ett mail jag fick en gång och inte visste om jag skulle tro på eller inte…

Annars… Vi är mitt uppe i reglertekniklabben nu, jag, Frida och Einar. Labbade 17-21 i måndags och gör samma på måndag igen. Inte jätteskoj…

Planen är att filma imorrn, men vi är rysligt dåligt förberedda och har inga av prylarna eller platserna fixade. :/ Vi får väl se vad det blir av det hela.

Och förutom det, inte jättemycket…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Åh, bra idé med kakbakningsdate! Den ska jag sno när jag har lite mer tid. Skulle också vilja “sno” ditt recept på rabarbermuffins, blev de goda?

    Ha det bra! Spring lugnt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *