Slutfilmat, ofestat och försvunnet

Idag har vi filmat färdigt det sista till vår film! Det var bara jag och Tobias som skådespelade idag, först spelade vi in en sista scen i grupprummet på skolan som fick föreställa läkarens kontor, sen filmade vi lite vid sjukhusentrén där Jonas gjorde en “cameo” genom att gå förbi och äta en glass… och till sist filmade vi en dramatisk scen vid Kvinnohälsan. :)

“Slutfilmat” var förresten bara nästan sant, vi måste få tag i Sven igen och be honom säga “hallå” in i kameran några gånger också… Själva redigeringen får nog vänta ett tag, tyvärr, eftersom ingen har tid just nu. Jonas har som tur är sin sista tenta den 1:a juni (jag har min den 9:e) så han har en vecka innan vi har tänkt börja flyttstöka.

Jonas och Tomas är för övrigt ute och rajrajar nu. Jag vill också ha roligt. :( Drack en öl med dem innan de gick, gissa om jag blev sugen… men inget skoj för Nena ikväll. :(

Insåg förresten precis att hela min IT-sida försvann när webbhotellet bytte server för min sida. Märkte direkt att lite av Jonas sida fattades, men det laddade vi upp igen bara… men att IT-sidan var borta upptäckte jag nu. Tattigt. Håller på att fixa upp den igen. Borde uppdatera den också.

Vad ska jag göra nu egentligen? Jag borde plugga, men jag vill/orkar inte… film eller något kreativt? Orkar jag med något kreativt? Hmm… besvärligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *