Uma Thurman

Idag berättade Jonas om filmen Tape för Tobias. Uma Thurman är med i den och hennes utseende kom på tal. IMDB-ade lite och uppenbarligen diskuteras det flitigt kring huruvida Uma är snygg eller inte. Vad tycker ni? Jag skulle inte vilja vara så benig som hon är… men givetvis är hon modellperfekt.

Och det är klart att många tycker att hon är snygg. Annars skulle hon inte vara en framstående skådespelarinna, så är det bara. Bara män och möjligtvis äldre damer (eller kvinnor som ska spela feta mobbingoffer utan att genomgå den magiska förvandlingen) kan komma undan med att anses som icke-modellperfekta.

För övrigt tycker jag att det är hemskt att utseendet måste vara så fruktansvärt viktigt. Varför kan inte tjejen bara få vara en bra skådespelerska? Det är så respektlöst att klaga på folks utseende. I jämställdhetens namn, eller något sådant*, tänker jag helt respektlöst påstå att Steve Buscemi ser ut som ett mongo! Go Uma! :)

*(för givetvis är det helt fel strategi egentligen… förlåt, Steve!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *