Hoppa till innehåll

Fjorton suger

Det suger att vara fjorton, tycker Emma, och ägnar sig åt att försöka vara äldre än hon är. Att festa med äldre pojkar är förstås roligt, men när Emma blir våldtagen på en fest av storebrorsans kompis faller hennes värld sönder. Hon mår dåligt, men har ingen att prata med.

Filmen kallas en ny Fucking Åmål, men det tycker jag inte är någon bra liknelse. Fucking Åmål är en charmig film som handlar om allvarliga saker men ändå har glimten i ögat. Fjorton suger försöker mest vara allvarlig, men jag vet inte hur allvarlig den egentligen känns… helt gripen blir jag inte, trots att det som händer Emma är jättehemskt. Och alla killar är så jääävla fula… :)

FilminfoIMDB: Fjorton suger
Regissör: Filippa Freijd mfl
År: 2004
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *