White noise

Det lät väldigt bra; en man förlorar sin hustru, hustrun kontaktar honom från ”den andra sidan”. Det skulle vara realistiska skildringar över hur folk faktiskt gör när de försöker spela in EVP – electronic voice phenomena, meddelanden från de döda. Okej, intressant så långt… men filmen lyckades inte riktigt hålla mig intresserad. Jag blev irriterad på hur ofantligt mörkt det var hela tiden och på slutet fattade jag knappt vad som hände för att jag inte såg något. Och det var inte ens särskilt bra, slutet… Dessutom var det otydligt hur familjeförhållandena såg ut egentligen, det fattade jag inte förrän långt in i filmen.

Lite sådär härligt obehaglig bitvis, men den når inte ända fram.

FilminfoIMDB: White noise
Regissör: Geoffrey Sax
År: 2005
Omdöme (1-5): 3
Relaterade inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *