The Gift

Cate Blanchett spelar en ensamstående flerbarnsmor som drygar ut hushållskassan genom att använda sina övernaturliga förmågor för att hjälpa människor, något som gör att en del människor betraktar henne som en häxa. Hon blir indragen i en mordutredning och leder polisen till den döda kroppen. Men hon är inte så säker på om den som döms för mordet verkligen är skyldig. Den verkliga mördaren finns fortfarande där ute men vill såklart inte att hon ska gå vidare med sina misstankar…

Bra och obehaglig film! Nästan vem som helst skulle ha kunnat vara mördaren, ändå var det inte sådär fruktansvärt övertydliga hintar mot fel man/kvinna som det ofta är. Jag gillade den!

FilminfoIMDB: The Gift
Regissör: Sam Raimi
År: 2000
Omdöme (1-5): 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *