Hoppa till innehåll

Utflyttningsfest och tråkigare saker

I lördags hade vi alltså vår utflyttningsfest! Grillningen såg rejält hotad ut när det fortfarande regnade en timme innan vi skulle börja, men det blev faktiskt bra till slut. Dock dök inte särskilt många gäster upp, men de som kom var i alla fall bra gäster så det gjorde inte så mycket.

På söndagen tog vi det väldigt lugnt och tittade på inte mindre än fyra filmer. Skön dag! Vi var inte otroligt bakfulla, men det var väldigt skönt att bara slappa. Filmerna kunde kanske ha varit bättre, men det var i alla fall kul att ha sett dem. The Gift var den bästa, Stepford Wives blev jag mest besviken på…

Tråkigare saker, då. Maddes Tommy har blivit mördad. Madde var klasskompis till mig i gymnasiet och hon och Tommy brukade vara med på mina fester och så. Kan inte påstå att jag kände honom väl, men jag har träffat honom flera gånger och tyckte alltid att han verkade jättesnäll och mysig mot Madde.

Ihjälslagen med en planka… sånt känns så avlägset i vanliga fall. Vad är det här för värld egentligen..?

2 kommentarer

  1. Fy, vad otäckt!!! Man förstår inte att sånt kan hända i ens närhet. När man läser nyheterna har man det där filtret på sig som gör att man inte behöver må dåligt för precis allting man ser och hör. Jag håller med: vad är det här för värld egentligen!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *