Hoppa till innehåll

Tumhållning tack!

Sisådär. Nu får det vara slutpluggat inför morgondagens reglertekniktenta 8-13. Kan behöva lite tumhållning eftersom jag inte har full koll… det gäller att det kommer den sortens uppgifter som jag vet vad jag ska göra med. De får inte lura mig! Jag vill verkligen ta den här tentan! Vore segt att få ytterligare en omtenta.

Klockan är 22.15 och även om det blir lite sent tänker jag ägna resten av kvällen åt att äta popcorn och se film med Jonas.

För övrigt ska vi nog försöka åka en liten sväng till Göteborg i nästa vecka för att hämta nyckeln och spana in lägenheten. Spännande! Måste komma ihåg att prioritera fysiktentaplugget bara… Swebus har infört en ytterst trevlig passa-på-biljett vilket innebär att man kan åka mindre populära avgångar mellan Linköping och Göteborg för 85 kronor! Det är vad det kostar att åka till Nyköping härifrån, jag är imponerad. Rätt bra avgång ändå, åka strax efter 8 och komma fram strax efter 12. De säger dock att tillgången på dessa biljetter är begränsad, vilket såklart teoretiskt sett skulle kunna betyda att det är stört omöjligt att få tag på dem, men jag hoppas att så inte är fallet.

Dags att välja film!

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Jonas L Jonas L

    Det var den typen av swebus-biljett som jag och Julia åkte med när vi kikade på vår lägenhet. Klockan-halv-sju-turen på lördagsmorgonen var tydligen inte jättepoppis.

  2. Julia Julia

    Självklart håller jag tummarna! Swebus är härligt i centrala Göteborg då man får åka i en egen bussfil och köra om alla i bilkön.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *