Hoppa till innehåll

RSS-flöde och bokhyllor!

Nu har jag lagt till RSS-flöden på min och Jonas sidor. Det är faktiskt riktigt trevligt och det var lättare än jag trodde! Det enda som inte blev som jag ville är datumgrejen… den krävde ett visst format som jag inte lagrat mina datum i tidigare och för tillfället är lösningen helt enkelt att inte skicka datum med flödet.

För min sida har jag nu ett flöde för dessa dagboksinlägg, ett för mina filmrecensioner och ett för bokrecensionerna. Nu blir det alltså smidigare för er att hålla koll på min nätaktivitet! :) Fråga mig gärna om du undrar vad tusan det är jag snackar om egentligen. RSS är bra, jag lovar!

I och med detta blir såklart min “få mail när jag uppdaterar”-funktion ganska onödig, men jag tror att jag låter den ligga kvar tills maillistan är tom helt enkelt… tillhör du dem som är med kan du ju fundera på att använda RSS-flödet i stället och gå ur listan (se länken i mailen du får eller här till höger på sidan).

Mer info om du vill: RSS-info (edit: länk borttagen, fungerar ej)

Jag har sålt mina Magiker-hyllor idag! Nu ser det rejält flyttstökigt ut i sovrummet, med tanke på att bokhylleförlusten innebar en del kaos, men det är bara skönt att ha det avklarat och att ha kommit igång med packandet lite mer.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *