Hoppa till innehåll

Midsommarhelgen

I torsdags kom alltså Björn och Veronica hit. Vi har gjort en massa saker:

Torsdag: Alkoholförtäring hemma, middag på balkongen.

Fredag: Midsommarlunch hemma, picnic i Slottskogen, film – The Terminal.

Lördag: Promenera i stan, Världskulturmuséet, Trädgårdsföreningen, film – Howl’s Moving Castle.

Söndag: Björn åkte hem, vi andra gick på Liseberg, film – Audition.

Måndag: Jag och Veronica gick på stan innan hon åkte hem.

Det var riktigt trevligt att det gick så bra att sitta fyra personer på balkongen runt vårt lilla bord!

Tyvärr blev Liseberg en konstig upplevelse för mig. Jag mådde lite skumt hela tiden och sen plötsligt kändes det som att jag skulle svimma. Efter det återhämtade jag mig inte riktigt, utan åkte hem och sov tills Jonas och Veronica förlustat sig färdigt och kom hem och tittade på film. Läskigt. Tydligen farligt att bli runtslängd och vänd på.

Annars har jag varit duktig och sett till att vi får två månaders gratis comhem-surfning också! Jag såg nämligen att de hade ett sånt erbjudande om man tecknade abonnemang nu. Vi har precis tecknat, ju, så jag mailade och frågade om vi också kunde ta del av erbjudandet. Det fick vi! En månad kostar 389 kr, så det är inte obetydligt.

Idag på stan träffade vi Alessandra – en Londonbekant som på senare tid även gjort sig känd genom att medverka i Big Brother. Världen är liten.

En kommentar

  1. Verapera Verapera

    Tack för senast ! Det måste vi göra om ! Är tillbaka i uppsala nu o har mamma på besök idag så snart ska vi ut på stan o härja ! Vi hörs och ses ! Kramar Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *