Hoppa till innehåll

Jag måste bli mer positiv!

Det här är ytterligare ett inlägg om mig och hur jag borde vara. Jag borde tycka om mig mer och jag borde sluta låta så negativ. Ibland reagerar jag på att mycket av det jag säger låter så gnälligt. Ibland inser jag rentav att jag använt min kvot av gnällighet och försöker uppväga det hela genom att bli positivt inställd till saker som att ta den långa vägen i stället för genvägen bara för att jag inte vill klanka ner på något igen.

Jag tror att jag någon gång insåg att ett effektivt sätt att vara rolig eller sensationell är att sarkastiskt såga saker vid fotknölarna, bildligt talat eftersom det sällan gäller personer. Kanske blev det så att jag överdoserade. Nu handlar det nog inte ens om lustighet längre, det kan helt enkelt vara så att jag inte har något bättre att säga. Vet man inget kan man alltid klaga, eller nåt.

Alltså borde jag få mer saker att säga. Hur får man det? Ska jag bli mer allmänbildad och intresserad av många olika ämnen? Ibland är det faktiskt besvärligt att inte vara särskilt intresserad av och bevandrad inom politik, nyhetsflödet, de senaste teknikprylarna eller varför inte historiska händelser. Men sånt orkar jag inte hålla reda på heller…

Ska jag helt enkelt hålla tyst då? Men jag ÄR ju redan oftast för tyst…

En bättre strategi vore antagligen att uppleva mer roliga saker jag kan berätta om. Nog borde jag väl ha fått åtminstone en del nu genom flytten och att upptäcka en ny stad? Jag hoppas det.

Undrar om jag kan sova nu.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *