Hoppa till innehåll

Massa nya bilder!

Nu har jag lagt upp en massa bilder i fotodagboken! Midsommar och Göteborg i allmänhet. Egentligen gillar jag inte när det blir flera bilder på samma dag i fotodagböcker, men just nu fick jag göra undantag eftersom det var så svårt att gallra. :)

Idag tvättar vi igen. Ojoj. Måste vakta sluttiden nu, vi erfor den hårda vägen förra gången att tvättstugan är LÅST för oss när tiden är slut. Som tur var kom killen med tiden efter ganska snart den gången.

Igår vaknade som sagt Jonas med en elak hals, så det blev en lugn dag. Vi tog en promenad och letade rätt på Bergsjön, som såg ut att vara en riktigt söt liten badsjö. Måste testa den senare!

Imorgon ska jag fira Jonas födelsedag… just nu lutar det åt att inte genomföra plan A utan i stället en mindre ansträngande plan B, eftersom älsklingen är krasslig. Han har redan fått en present – en burk med vaniljte – eftersom han var sugen på vaniljte igår. :)

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *