Hoppa till innehåll

Fira sötisens födelsedag!

Igår firade vi Jonas 26-årsdag! Egentligen hade jag planerat en utflykt till skärgården, men eftersom Jonas var förkyld tog vi den lite stillsammare varianten och åkte in till stan och picnicade bara. Fast först fick han frukost på sängen med nybakta vitlök- och basilikascones och två paket innehållande strumpor och en t-shirt det står “This is my clone” på (han har velat ha den jättelänge). Jag hade hemligpysslat dagen innan och bakat piroger med spenat och fetaost, samt en kladdkaka, som följde med på utflykten. Jonas fick blunda medan jag tände 26 ljus i kladdkakan, det tog en liten stund. :) Sen fick han mera paket, boken Haunted av Chuck Palahniuk. Hemma blev det ännu mera paket, innehållande spelet Zombies!!! som vi sedan spelade – det var skoj. Vi testade en av de närmaste pizzeriorna också, gorgonzolapizza blev det! Det var en mysig dag, vi hann läsa och slappa en del också.

Nu är vi på väg till Oskarshamn.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *