Hoppa till innehåll

Sin City

För att börja med det som är bra så är filmen snygg och det snygga ligger i att den följer den tecknade serien den är baserad på väldigt väl. Jag har jämfört början och det var verkligen tufft att se. Det är snyggt med delvis svartvitt, delvis färg och en hel del serieaktiga bilder.

Men det här är inte min grej. Fruktansvärt mycket våld, en väldigt ”cool” film med oerhört pretto prat och självklart en massa kvinnor vars enda funktion är sex. Blodiga biffiga män och porriga halvnakna kvinnor är inte min grej helt enkelt. Dessutom en fruktansvärt klichémisslyckad slutskurk och ett par tveksamma kärlekshistorier. Jösses, vilken smörja.

Jag mår dåligt!

FilminfoIMDB: Sin City
Regissör: Miller, Rodriguez, Tarantino
År: 2005
Omdöme (1-5): 1
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *