Att kanske kasta sig ner från balkongen…

Jag tycker att balkonger är lite läskiga. Jag brukar föreställa mig att ramla ner – fast egentligen inte att ramla, utan att plötsligt klättra över kanten och låta sig falla. Varför får man sådana infall?

Ännu värre är om man står och håller i ett barn och får infallet att slänga ut det över kanten. Det vore riktigt, riktigt dåligt.

Vilka underliga saker man tänker på ibland.


Jag, i säkerhet på vår balkong?

Relaterade inlägg:

En reaktion på “Att kanske kasta sig ner från balkongen…”

  1. Varpå Helena diskvalificerar ifrån att någonsin bli antagen till Lärarprogrammet. Ty hur stundom lockande det än kan vara att slänga ut jobbiga elever ifrån en balkong, eller annan hög höjd, så är det faktiskt absolut jättefel :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *