Hoppa till innehåll

Niklas, Liseberg och balkongövernattning

Igår när vi höll på att montera vår bokhylla (det ser lite mer möblerat ut med en bokhylla i vardagsrummet också..) ringde Niklas och undrade om jag hade tid att träffa honom under hans bussbyte i Göteborg. Det hade jag, så vi åkte till Liseberg en sväng. Tyvärr var Kanonen, nyaste berg-och-dalbanan stängd för reparationer, men vi hann i alla fall åka Balder, Lisebergsbanan, Uppskjutet, Höjdskräcken och Kaffekopparna. :) Niklas köpte ett häfte med 12 kuponger, så det gällde att pussla rätt. Kaffekopparna var den där sista kupongen som blev över.

Efter det satte vi oss vid vallgraven och drack fålle och Niklas åt en macka innan det var dags att hoppa på bussen igen. Själv åkte jag spårvagnen hem och var kissnödigare än kissnödigast efter fållen…

Väl hemma upptäckte jag att Jonas hade blåst upp luftmadrassen ute på balkongen. Vi har pratat om att sova där ute och nu gjorde vi alltså det. Madrassen får precis plats, det var perfekt. Jättemysigt! Lagom varmt, men det var nog bra att vi hade på oss varsin Kompis-mössa. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *