Hoppa till innehåll

Leka frisör, Daniel & Malin, antagningsbesked, Jonas & Julia och Nyköping

Ja, se då har det gått en massa tid igen och jag har plötsligt massor att skriva. Inledningsvis tänkte jag nämna min nya karriär som frisör; jag har nu klippt Jonas för första gången. Det var jättesvårt, men jag tror att resultatet blev tillräckligt bra för att han ska våga låta mig klippa igen. Billigare än att gå till en riktig frisör, onekligen.

I onsdags var Daniel och Malin och hälsade på över dagen. Vi köpte en bib och varsin Subway-macka och picnicade i Slottsskogen. Gick och tittade på alla djuren och hade det mysigt. Fortsatte sedan till Liseberg där vi drack öl och åkte berg-och-dalbanor till stängningsdags. Kul!

I torsdags fick jag mitt antagningsbesked: jag har kommit in på japanskakursen! Kom in på en massa olika saker jag sökt, men det blev så att jag tackade ja till japanskan (20 p) och en distanskurs vid namn Ancient Egypt – Land of the Pharaos (5 p). Får väl se hur det blir. Borde börja plugga lite japanska tecken…

I torsdags var vi även och hälsade på hos Jonas L och Julia. Vi åt god middag och spelade spelet Once Upon A Time, som vi köpte i all hast på ditvägen efter att ha funderat på det länge och väl. Kul sagoberättarspel, men tyvärr blev det lite stressigt att hinna med sista spårvagnen så vi försökte nog mest få det att gå fort…

Nu är jag i Nyköping och Jonas i Valdemarsvik på sommarträff med hans gamla Staben. Jag passade såklart på att få grymt ont i halsen lagom tills resan, men det är något mindre svullet nu. Fortfarande besvärligt att prata, jag är liksom täppt i halsen i stället för täppt i näsan. Ägnade större delen av fredagen, efter att jag kom hit, till att sova. Hann en sväng till John och Ullis också och fick se nya bebben – nu är det bestämt att han ska heta Melker.

Idag har jag, mamma och pappa varit på IKEA i Kungens Kurva och köpt delar till köksskåpen ute på Näsudden. Jag funderade på att köpa en Billy-bokhylla till eftersom vi har alldeles för lite hyllplats hemma nu, men paketet var lite för stort och bökigt.

Imorrn kommer Jonas hit!

En kommentar

  1. Vera Vera

    Hoppas halsen är bättre nu ! Är laddad inför onsdag – ska bli kul att ses ! Kommer till Nyköping antingen idag eller imorrn, ses snart ! Kram verapera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *