Kvartssekel!

Nu är vi tillbaka i Göteborg efter en hel vecka i Nyköping. Jag har hunnit fylla 25, därav inläggets titel…

När jag kom till Nyköping i fredags hade jag naturligtvis jätteont i halsen, varför de första dagarna till stor del ägnades åt sömn. Hälsade i alla fall på John och Ullis och träffade deras senaste tillskott till barnaskaran: Melker!

I söndags kom även Jonas till Nyköping, efter en helg i Valdemarsvik med Staben. Vi hyrde film och tog det soft, hälsade på farfar, hälsade på John och Ullis, åkte ut till Näsudden och blev solbrända (mest Jonas) och badade, skrev på vårt middagslajv vi ska ha snart, åt glass på Aktersnurran…

I torsdags hade vi lite party med Ellinor, Veronica, Alex och Jonas två kusiner som bor i Nyköping. Först hade vi picnic på vallarna, men när det började regna för mycket gick vi hem till mina föräldrars hus i stället och satt där tills vi gick ner till hamnen. Lotsen var det tilltänkta målet, men eftersom de tog 80 kronor i inträde hamnade vi på Hamnmagasinet i stället.

I fredags födelsedagsfirades en något bakfull jag, käk med hela familjen. Fick en dammsugare (väldigt bra och välbehövt!) och pengar. Lite senare fick jag presenter av Jonas också: ett halsband med ett hjärta, en sudoku-bok, Optimisthandboken (som jag ju behöver), Fredrik Lindströms “Jag är en sån som bara vill ligga med dej” och en stor påse geléhallon. Weee!

Igår körde mina föräldrar oss till Göteborg via Linköping där vi tömde det sista i lägenheten och lämnade in nycklarna. Det var en liten chock att kliva in där, eftersom badrummet var helt utrivet, hallgolvet bestod av grus och en maskin stod där inne och brummade för fullt. Vi hade ju fuktskador och de som skulle fixa det var snälla nog att vänta tills vi flyttat.

Nu är det dags för en tur till IKEA, sen får man se hur länge mina föräldrar har ro att stanna…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.