IKEA & flyttstök II

Det blev en hel del köpt på IKEA; en till Billy i ek, två Hemnes sängbord, lite förlängningssladdar, ramar (för att hänga egna foton i) och fyra blommor. Mamma och pappa köpte grejer till köket på Näsudden, så de hade också nytta av besöket.

När vi hade kommit hem igen och borrat och pysslat lite här hemma bestämde sig mamma och pappa för att åka hem igen. Det blev alltså en blixtvisit för deras del. När de åkt provhandlade jag och Jonas på nyöppnade Lidl nedanför backen – det var väl sådär. Bäst var grönsakerna, även om inte allt var fräscht. Det var många grejer vi inte hittade över huvud taget och mycket som vi inte alls ville ha…

Sen orkade vi inte fixa något i vårt nya flyttstök, utan åkte in till stan och såg Fantastiska Fyran på bio. Den var väl sådär, men det var mysigt med bio! Vi hade med oss egna popcorn och fålle, perfekt!

Idag har vi stökat, satt ihop hylla och sängbord, packat upp lådor och påsar, slängt skräp, strykt och satt upp gardiner och bokat tvättid. Phew! En fastighetsskötare har varit här med en ny ugnslampa också, den gamla lampan hade gått sönder inuti ugnen så han fick stänga av strömmen och trixa ut den.

Nu är jag trött… vi har lite kvar tills imorrn; dammsuga, torka upp fläckar på golvet, sätta upp en lampa och tvätta spegeln. Vid femtiden hämtar jag Ingela på stationen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.