Hoppa till innehåll

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

En riktigt härlig och fantasifull saga! Det handlar om de stackars barnen Baudelaire som blir föräldralösa och skickas runt bland en rad konstiga människor som ska föreställa släktingar till dem. Jim Carrey spelar en elak, elak farbror som vill göra livet surt för dem och ta deras pengar.

Mysig, skojig och snygg, men det känns som att det fattas lite. Den är baserad på en rad böcker och jag misstänker att man gallrat ganska hårt bland materialet för att skapa filmen. Många saker lämnas helt oförklarade. Vad ÄR det egentligen för sammanslutning av “släktingar” till barnen? Kan inte låta bli att vilja veta mer… men filmen duger helt klart som fantasikittlande underhållning.

FilminfoIMDB: Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events
Regissör: Brad Silberling
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *