Hoppa till innehåll

Ruccola, choklad och Capes

Idag har varit ytterligare en sån där dag som mest passerat… jag glömde helt bort EFIT, så jag får nöja mig med bilderna mellan 11 och 19 igår. Ska väl få upp dem snart…

Vi har handlat på Lidl idag, det är ju vår närmaste större affär nu. Tyvärr är den väldigt oberäknelig, eller kanske väldigt förutsägbar beroende på hur man ser det: man VET att man kommer därifrån med hälften av sakerna på shoppinglistan. Idag kompletterade vi med att handla på Sanna Livs ett stenkast härifrån. Funkar ju, men det vore trevligt att kunna handla allt på ett och samma ställe. ICA på Rymdtorget är knappt bra nog att det är värt promenaden… fast åtminstone bättre. Annars har det blivit mycket handlat på Hemköp inne i stan.

Jag har smått snöat in på ruccola på sistone, särskilt eftersom den är bra och billig på Lidl. Experiment har fått oss att inse att den faktiskt passar utmärkt att steka och ha i såser och röror, men jag hade inte kunnat ana att den faktiskt skulle ge så mycket smak till såsen. Det är mumsigt och ett hett tips!

En annan sak vi överkonsumerat på sistone är fyrakronors 100-grams chokladkakor, också från Lidl. Farligt gott. Borde sluta…

Kvällen har vi ägnat åt att spela Capes, jag och Jonas. Det är ett superhjälterollspel i vilket man turas om att berätta handlingen utifrån diverse tärningsslag och liknande fiffel. Vi spelade klart en första scen och det återstår att se om det blir mer. Jag var den biffiga, stenhårda superhjältekvinnan Big, vars grej var att sätta sig på skurkar. Jonas spelade den lömske, tankekontrollerande superskurken Dr. Slim som ville ta över världen och införa obligatoriskt sunt leverne. Mycket fint…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *