Foton på väggen!

Idag kom det rolig post: sex pappersbilder beställda från digitala original. Äntligen har det blivit något av våra planer att ha egna foton på väggarna. Just de här är ganska små och fick bo i två ramar för tre bilder vardera, se resultatet på fotodagar (vad tycks?).

Vi väntar fortfarande på en STOR bild som vi också har en ram till. Borde komma snart.

Har fått mitt nya mobiltelefonbatteri också, hoppas att telefonen lever en stund till nu.

Nu är det augusti, vilket innebär tentapluggningsdags. Det blev inget gjort igår, men däremot gick vi på en väldigt mysig promenad. Den började med fin utsikt över Bergsjön och avslutades med en spännande skogspromenad.

En kommentar

  1. Jag och Jonas blev oxå sugna på att skaffa en sån där jättestor förstoring! Därför tänkte vi höra lite med dig om data för detta. Hur stor förstoring gjorde du? Vilken upplösning hade fotot? Blev det bra? ;)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *