Hoppa till innehåll

Mer foton, Liseberg, Kortedala, serier

Nu har vi satt upp alla inramade foton, vilket syns i fotodagboken – pollineringstema ovanför soffan och blåtema vid fönstret. Det stora fotot blev helt okej, det var inte perfekt från början så jag förväntade mig inga underverk i pappersförstoringen. Usch vad det är bökigt att försöka rama in saker utan att få in skräp under glaset! Omöjligt, rentav!

Vi har pluggat lite lagom mycket de här dagarna… I onsdags åkte vi in till stan en sväng. Jag köpte äntligen en ny mus på PC-Kungen som jag blev tipsad om här på sidan. Tyvärr hade de inte särskilt stort sortiment i butiken, så de jag kikat ut på hemsidan fanns inte. Jag är sisådär nöjd med den jag köpte, den skallrar av vibrationerna när jag skriver, ytterst störande. Dessutom är det en skarv på hjulet som känns tydligt… men det är i alla fall väldigt trevligt att ha ett scrollhjul igen. Fast jag funderar nog nästan på att byta musen… om jag inte blir för bekväm. Undrar om jag har kvar kvittot.

När vi uträttat det ärendet gjorde vi ett lite lugnare, eget besök på Liseberg. Vi strosade runt lite och åkte endast två saker: pariserhjulet (eller SKF-hjulet som det faktiskt heter här… vadå reklam!) och barnbåtarna. :)

Idag har vi varit på promenad i regnet och spanat in Kortedala torg. Där finns ett systembolag, som var huvudmålet för utflykten. Det hade inte självbetjäning, en lyx jag verkligen har vant mig vid nu.

Annars har jag läst en hel del serier, eftersom de jag lånade måste tillbaka till bibblan snart. Idag läste jag Maus och dagarna innan From Hell. Bra!

För övrigt är det dåligt att glömma sin tvättid. Vi gjorde det idag.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *