Hoppa till innehåll

Broder Daniel

Jag glömde säga senast att vi spelat Dogs in the Vineyard också. Jonas har såklart härjat om sessionen på Jonas dagar. Han har också skrivit om Capes, som vi spelade förut.

I lördags var jag, Jonas och Jonas L på gratiskonsert med Broder Daniel. Vi började med att dricka ett gäng öl hemma hos Jonas L (Julia var inte hemma) och lyssna på särskilt viktiga låtar med Broder Daniel. Sedan promenerade vi iväg mot Frihamnspiren där konserten skulle äga rum. Vi hade räknat med att de skulle börja spela senare än utsatt tid, men missade ändå början. Nåja. Det var skoj i alla fall och bredvid oss stod fjortisarna och hoppade i en stor vattenpöl (det var väl där det fanns plats + rätt bra sikt mot scenen). Vi aktade oss för pölen.

Igår blev det en lat dag då vi lyckades se inte mindre än fyra filmer! May, Birth, For a few dollars more och Groundhog day.

Nu ska vi in till stan och lämna tillbaka biblioteksböcker…

Publicerat iFilm

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *