Hoppa till innehåll

Paranoia Agent

Som sagt så har Jonas och jag tittat på animeserien Paranoia Agent och nu är vi klara.

Serien började väldigt bra; de första avsnitten skapade en väldigt mystisk och härlig stämning. Sen… blev det mest konstigt. Dels för att storyn var ganska skum, men framför allt på grund av några avsnitt i mitten som mest kändes som utfyllnad. Måste animeserier ha minst 13 avsnitt? Den här hade klarat sig med hälften och blivit dubbelt så bra…

Att serien är konstig var kanske inte så oväntat, med tanke på hur Jonas fick nys om den. Typiskt honom att vilja se något som beskrivs så. (puss, sötis) :)

Lite besviken är jag allt… men ganska bra var den, det är kul att ha sett den. Inget jag kommer rekommendera för andra med någon vidare frenesi, dock.

Jag har förresten inte ens 100 inlägg kvar tills mitt 1000:e (det här blir mitt 903:e). Det blir väl någon sorts jubileum. :)

Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *