Hoppa till innehåll

The Hitchhiker's Guide To The Galaxy

Liftaren är en mycket viktig bok. Filmen hade kunnat bli precis hur dålig som helst och med den utgångspunkten är jag faktiskt positivt överraskad. Man känner igen sig en hel del, även om en del saker är annorlunda och man saknar en del… men i stort sett finns Liftar-charmen där i alla fall.

Alan Rickmans röst till Marvin är verkligen helt rätt. Jag gillar Alan Rickman! Stephen Fry som berättare låter också precis rätt och i princip gillar jag de andra valen av skådisar också. Är dock inte så förtjust i lösningen gällande Zaphods extra kroppsdelar.

Kul att se, men den skulle nog inte få lika högt betyg om jag inte läst och älskat böckerna… för böckerna är såklart bäst.

FilminfoIMDB: The Hitchhiker's Guide To The Galaxy
Regissör: Garth Jennings
År: 2005
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *