Hoppa till innehåll

Solrosen & Liftaren

Igår hade jag och Jonas en mysig kväll på stan. Vi började med att äta middag på den vegetariska restaurangen Solrosen i Haga och blev väldigt nöjda! Rätterna kostade cirka 70 kronor och de vi åt var riktigt, riktigt goda. Dessutom hade de en lyxig salladsbuffé som ingick i priset.

Efter det kilade vi in på en godisaffär och handlade för precis 42 kronor, en mycket lämplig summa med tanke på att vi sedan gick på bio och såg Liftarens guide till galaxen. Den var över förväntan och rolig att se, även om böckerna såklart är mycket bättre.

För övrigt har jag hittat en ganska bra beskrivning av min distanskurs om Egypten som jag ska läsa i höst. Hoppas att det blir skoj!

Vi håller på och tvättar nu… å så roligt.

Publicerat iFilm

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *