Hoppa till innehåll

Analys och paranoia…

Argh! När man fått fyra olika svar på en och samma integral så börjar i alla fall jag bli smått trött på att plugga matte. Idag har det gått sådär… men det går i alla fall lite framåt varje dag. Borde ha gjort mer idag förstås…

Imorgon har vi något roligt att se fram emot! Vi ska äta på den vegetariska restaurangen Solrosen i Haga och sedan gå på bio och se Liftarens guide till galaxen! Wee!

För övrigt har vi börjat titta på animeserien Paranoia Agent som hittills är väldigt cool, även om intromusiken är fasansfull… det är ju trots allt en animeserie. Hur som helst är den mysigt mystisk och ganska stillsam, precis som jag vill ha dem.

Blev väldigt sugen på att läsa en manga som jag sprang på en artikel om när jag letade efter en bra länk till Paranoia Agent: Shirahime – Syo. Försöker att inte lägga pengar i onödan nu, men som tur var fanns den på ett av biblioteken i Göteborg och jag beställde den till Bergsjöns bibliotek mot en liten avgift på 10 kr. Helt okej! Ska bli spännande, jag brukar ha svårt för att hitta bra manga… antingen är det bara en massa våld eller så lämnar kvinnosynen ett och annat att önska, eller både och. Eller så är det bara puttinutt eller evighetslånga serier med trams… svårt det där.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *