Hoppa till innehåll

doiop – en välli roli lek

Ni vet doiop? Eller inte, men i så fall kan jag tipsa om doiop.com där man kan skriva in en lång url och valfritt_ord och så vips bildas länken http://www.doiop.com/valfritt_ord och fortsätter att peka på den långa urlen för all framtid, åtminstone om man får tro upphovsfolket bakom doiop.

En rolig lek: Skriv in tänkbara doiop-adresser och se vad du hittar! ninja leder till ett märkligt ninjaspel som jag inte riktigt förstod mig på… men det märkligaste är nästan att samma killes blogg dök upp flera gånger när jag doiopade random ord som movie, music och whatorangehairedboy.com. Kunde han förutse den här leken och ville locka nya besökare till sin blogg?

Jo, helena går hit, givetvis. zzz går till google. :)

Nån som hittar nåt annat skoj?

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *