Warning, the name hilbert has been redefined

Ledsen grabben, heter du hilbert så betyder det inte samma sak längre.

Äsch. Jag sitter och bråkar med Maple (matteprogram) eftersom jag tänkte att det vore bra att plugga åtminstone lite reglerteknik innan vi åker till Linköping. Den huvudsakliga insatsen blir efter mattetentan, men det blir lite idag också så att jag får komma in i tänket lite åtminstone.

Rubriken är en märklig text som dyker upp när man aktiverar plugins (eller vad man ska kalla det) i Maple.

Reglerteknik är verkligen inte mitt ämne.

Igår lagade jag myntakryddad avokadosoppa och var seriös och fotade till receptsamlingen och allt. Men jag vet inte om jag vill lägga ut receptet egentligen… Mynta är lite otäckt och jag vet ju egentligen att jag inte är så förtjust i slätmixade soppor. Fast jag ville testa receptet i alla fall. Får göra någon annan variant, utan mynta och med lite saker att tugga på, nån gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.