Det är roligare nu!

Äntligen ledig! Tentan gick kanske inte vägen, men det är hur som helst väldigt skönt att slippa tänka på den nu. Har hunnit göra en del de senaste dagarna… efter tentan flyttade vi till Daniel och Malin och hade turen att få hjälp av Björn med bil. Mycket smidigt. Sen var det dags för nolledisco med grillningsförfest, mycket roligt!

Igår var jag lite seg och bakis men vi lyckades tvätta kläder ändå, som tur är, annars hade vi haft smutsiga kläder idag… På kvällen träffade jag Frida och åt pizza på stan. Sen bestämde vi oss för att spontangå på bio och hamnade på filmen The Upside of Anger som faktiskt var mycket bättre än jag trodde att den skulle vara.

Idag har jag varit på morgonsamling och beundrat Staben tillsammans med nollan. Ska strax ner på stan en sväng och ikväll är det party igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.