Hoppa till innehåll

The Upside of Anger

Frida och jag skulle spontangå på bio och hamnade på den här filmen. Trodde att det skulle vara en ganska whatever romantisk komedi, men icke! Den här filmen är mycket mer än så och jag blev väldigt positivt överraskad. Ett centralt tema i filmen är ilska och hur den påverkar oss och ställer till det för oss. Joan Allen spelar en bitter kvinna som blir dumpad av sin man och lever kvar ensam med sina fyra döttrar. Kevin Costner spelar en alkoholiserad man som blir ett stöd i den bistra tillvaron. Folk är arga och dumma… och sen gör filmen en riktigt snygg vändning! Jag blev överraskad och tyckte att det var en jättebra film.

FilminfoIMDB: The Upside of Anger
Regissör: Mike Binder
År: 2005
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *