Hoppa till innehåll

The Shipping News

Quoyle är en socialt missanpassad man som plötsligt blir sedd av den vackra och vilda Petal. Tillsammans får de en dotter och ett fruktansvärt äktenskap med en ständigt otrogen och elak Petal. Till slut kraschar det hela och Quoyle flyttar med sin faster och sin dotter till Newfoundland, där släkten kommer från. Där hittar han sig själv, får självförtroende och lär sig att älska igen.

Filmen är lågmäld och mysig men jag tycker att den är lite otydlig på vissa punkter. Exakt hur missanpassad är han egentligen och när är det förvandlingen sker? Lite luddigt, men Kevin Spacey är såklart bra!

FilminfoIMDB: The Shipping News
Regissör: Lasse Hallström
År: 2001
Omdöme (1-5): 3
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *