Hoppa till innehåll

Maria Full of Grace

Maria är en tonåring från Colombia som blir gravid med pojkvännen som hon inte är särskilt kär i. När hon dessutom vägrar finna sig i att bli illa behandlad på jobbet och därför säger upp sig får hon det extra besvärligt. Hon tar ett farligt uppdrag: att smuggla knark till USA, i kapslar som hon sväljer och som sedan ska komma ut den naturliga vägen. Generös betalning utlovas, men om en enda kapsel går sönder så dör man…

Bra och otäck film, det jag framförallt gillar är att Maria inte framställs som en stackars perfekt flicka som tvingas till dessa hemskheter. Hon kan vara både otrevlig och dum, vilket gör henne mänsklig och trovärdig.

FilminfoIMDB: Maria Full of Grace
Regissör: Joshua Marston
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *