Bra dagar

Det går upp och ner. Jag avverkade ett par ångestfyllda dagar då ingenting blev gjort och nu har jag i stället börjat göra mer, fast “fel” saker, och ha roligare… Ingen egyptologi alls idag. Kanske imorgon. Borde.

Igår hälsade jag på Maria från kamratgruppen i Kviberg. Vi tog en promenad i vinterkylan och sedan satt vi och pratade i hennes lilla studentlägenhet. Det var kul, känns bra att kunna umgås med bara henne också i stället för hela gruppen. Det blir inte lika arrangerat då. Jag gör gärna om det!

Idag efter skolan sällskapade jag till stan med Hanna, en av handelsstudenterna som läser japanska med oss. Hon skulle på en kurs, men hade lite tid kvar så vi tog en fika på Mekka Bageri & Café på Kungsgatan. Hanna beskrev stället som lite tantigt och jag tillägger att det knappast var varken mysigt, coolt eller särskilt intressant. Den här gången var sällskapet definitivt det bästa med cafébesöket. Har pratat med Hanna ganska lite innan och det var kul att prata lite mer.

Känns bra att inte ha varit helt ensam under Jonas dagar i Linköping. Imorrn kommer han hem, wee! Fast sent…

Efter fikat gick jag mig trött på stan… jag köpte några hemliga saker :), en adventsljusstake och nya kalenderblad. Det där med adventsljusstake var ett problem som löste sig riktigt snyggt. Vi hade ingen alls, jag ville egentligen ha en i varje fönster men vi tänkte att vi kan börja med att köpa en i år. Jag tittade först på Åhléns där de billiga stakarna verkligen såg billiga ut… De finare kostade många hundralappar. Först tänkte jag att det inte är någon idé att köpa en billig man inte gillar, får väl punga ut med otäcka summor då. Sen klev jag in på Clas Ohlson och möttes av deras adventsljusstakar för 39 kronor. De var inte ens lika fula som de betydligt dyrare “billiga” stakarna på Åhléns! Jag köpte en och den är faktiskt helt okej. Visst kanske vi köper någon snyggare någon gång framöver, men den här tror jag duger att ha i något fönster även då. Jag är positivt överraskad. Tack, Clas Ohlson! Det är faktiskt en affär jag är glad att ha, de har så mycket prylar till bra priser.

Har pysslat en del här hemma men knappt alls orkat plugga in kanjitecknena jag ska kunna tills imorgon. Hoppas på att orka plugga imorgon förmiddag, nu är jag på väg mot sängen.

Har förresten uppdaterat fotodagar också, det var alldeles för länge sedan…

En kommentar

  1. Visst är classe en trevlig affär :) Måste ju dock påpeka att du har “haft” den i Linköping i 1,5 år nu…:P
    Coolt att det fanns stakar kvar i götet…här har de vart slut länge…glad första advent!! kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *