Hoppa till innehåll

Positiv kärlek!

Jag tycker att jag läser så mycket negativt om kärlek i bloggar. Jag har läst om människor som talar illa om sina respektive och gärna piffar upp vardagen med lite otrohet. Jag har läst om singelmänniskornas många misslyckade försök till tvåsamhet. Jag har läst berättelser om dåliga ex. Och idag läste jag en fruktansvärd otrohetsberättelse skriven av offret på Otro. Jag mår dåligt.

Det är klart att kärlekskatastrofer är mer intressant att läsa om än lyckliga förhållanden som flyter på felfritt. Sensationalism “säljer”. Men jag kan känna att det är väldigt, väldigt skönt att emellanåt trilla in hos någon som berättar hur mycket hon eller han älskar sin partner och hur bra han eller hon är. Det känns skönt att veta att inte alla är usla mot varandra. Så det här får bli mitt positiva inlägg om kärlek:

Jag är otroligt lyckligt lottad som har min Jonas. Han är underbar! Jag är fortfarande sprudlande förälskad, fast vi varit tillsammans i drygt två år. Jag kan inte låta bli att tala om för honom hur mycket jag älskar honom och hur bäst han är, flera gånger varje dag! Han är mitt lyckopiller, för ingenting är ett säkrare kort för att få mig på bättre humör än att kramas med min Jonas. Jag kan aldrig få nog av honom och det blir aldrig tråkigt när vi är tillsammans. Det är klart att det gör ont att älska ibland – när man blir rädd att förlora honom eller när man helt enkelt inte får nog – men min Jonas är det bästa och viktigaste jag har. Jag vill alltid vara med honom, kan inte föreställa mig ett liv utan honom. När jag tänker på honom blir jag alldeles varm och det pirrar och bubblar i mig!

Jag älskar Jonas!

2 kommentarer

  1. mymlan mymlan

    Hej, tack för att du refererar till min blogg, och för kommentaren i den.
    Det är en sorglig historia, visst. Men den är vacker också. På något konstigt sätt…
    Jag vill säga att jag inte lever i samma misär idag som den jag beskriver i bloggen.
    mvh Otro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *