Hoppa till innehåll

Malin, Daniel och Bamse!

Idag tog vi en paus i pluggandet och åkte in till stan för att träffa Daniel och Malin, som är på besök i Göteborg. Vi gick en “härlig” promenad genom ett julskyltat men regnigt Göteborg och åt lunch på Solrosen i Haga. Sen gjorde vi om den “härliga” promenaden i motsatt riktning och försökte köpa skor i Nordstan utan framgång… Däremot har jag köpt ett reserv-minneskort till kameran (dyyyyyyyrt!) och växlat till mig lite egyptiska pund.

Mårten på Bamseredaktionen är min hjälte! Vi brukar alltid köpa ett nummer av Bamse så här års för att få den underbara, medföljande adventskalendern. Vi brukar ha högläsning ur tidningen också. :) I år missade vi den. :( Vi var för sent ute. Men skam den som ger sig! Jag mailade såklart Bamseredaktionen och frågade om vi missat den och om det i så fall gick att få tag på den. Inga problem, Mårten på redaktionen skickade en kalender på posten alldeles gratis. Och ett julkort med Bamse på, årets första julkort för vår del. Mycket trevligt! Nu är resten av december räddad (även om vi såklart inte kommer ha möjlighet att öppna luckor mellan 16-18:e och 22:a och framåt… men, jaja)! Mårten är bäst!

Ajajaj vad vi kastat bort pluggtid nu. Bäst att börja igen. Jag har en trevlig liten integral att lösa…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *