Hoppa till innehåll

Bonnie and Clyde

Historien om Bonnie och Clyde, det unga kärleksparet som rånade banker och mördade människor, är absolut fascinerande. Men tyvärr är det inte den historien som berättas i filmen. Det är lätt att bli lurad – den visar till och med faktarutor om de unga tu och så är den precis så som dokumentära spelfilmer brukar vara: fragmentarisk, osammanhängande och knappt ett dugg känslomässigt engagerande. Jag gick på det, eftersom jag inte kunde historien, men när vi sedan kollade upp den på bland annat Wikipedia blev jag besviken… när de ändrat storyn så mycket, hur kommer det sig att de inte ens ändrade den till en särskilt bra film?

FilminfoIMDB: Bonnie and Clyde
Regissör: Arthur Penn
År: 1967
Omdöme (1-5): 2
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *