Festen blev lyckad!

Helgen blev faktiskt osannolikt lyckad! Tomas och Karolina kom ju hit redan på torsdagkvällen och gick sedan på stan på fredagen medan Jonas exjobbade och jag stökade hemma och shoppade lite. Köpte kurslitteratur och fyllde mitt bonushäfte på Akademibokhandeln, vilket innebär att jag har 100 kr rabatt vid nästa köp. Ska gå dit någon dag och införskaffa lite nya böcker att läsa! Hittade även lite underkläder på KappAhl, otroligt nog till och med en bh som jag kunde ha – det hör till ovanligheterna. Den verkar bra, men skaver dessvärre mot nåt sorts födelsemärke jag har på ryggen. Undrar hur besvärligt det är att ta bort födelsemärken…

På fredagkvällen anlände Fruktis, men innan det testade vi spelet Jonas fick i julklapp av mig – Freeloader från Cheapass Games. Det var faktiskt riktigt kul, vill spela det igen snart!

På lördagen åt vi paj till middag och då hade Maria anslutit sig till gänget också. Resten av gästerna droppade in senare och vi blev totalt 12 pers, både gamla och nya bekantskaper. Jättebra gäng faktiskt, det kändes som att alla pratade med alla och hade det trevligt. Hoppas det i alla fall, jag hade jättekul. Tyvärr kände jag som man oftast gör efter en fest – att den tog slut innan jag hunnit prata med alla ordentligt!

Nu har vi precis tagit hand om åtminstone de flesta av jordnötterna och popcornbitarna på golvet… dammsugit, moppat och städat så det ser hyfsat ut. Om Jonas rycker upp sig och diskar snart kanske det blir en film ikväll… och imorgon börjar skolan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *