Ovanor och egenheter

Jag har blivit utmanad av Karin med en grej jag sett i många bloggar nu:

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i meddelandet.

  • Jag faller ofta offer för ett dåligt feltänk: jag gillar att ha en vattenflaska med mig när jag är ute, eftersom jag ofta blir törstig. Ibland glömmer jag att få med mig den och går till en Pressbyrå eller liknande. Eftersom det verkar så dyrt att betala nästan 20 kronor för vanligt vatten köper jag nästan alltid en sockrig MER, Festis eller helst en Linné, men de finns ju så sällan. Jag ångrar mig alltid sen när jag känner sockerkletet i munnen – varför betalade jag helt enkelt inte samma summa för det jag egentligen ville ha?
  • När jag är ensam pratar jag gärna med mig själv eller skäller lite på datorn om den trilskas – alltid på engelska.
  • Jag vågar inte sjunga när någon hör, åtminstone inte seriöst, fast jag skulle vilja.
  • Jag trivs alldeles utmärkt utan TV och fast telefon. Jag skulle inte ens vilja ha en TV om jag fick den gratis (men jag skulle gärna ta emot den och sälja den vidare, förstås).
  • Mitt knä knäpper högt och ljudligt när jag går ned för trappor.

Jag utmanar inte några särskilda, men du som läser får hemskt gärna svara, som kommentar här eller i din egen blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *