Hoppa till innehåll

Café Dali

Idag har jag uträttat ärenden:

– postat min buggiga mobiltelefon för att få en ny
– köpt en elvisp, vilket vi verkligen behövde

När jag var klar med det hade skolan visst redan börjat, så jag råkade sätta mig på ett café och plugga glosor i stället. När Jonas var färdig med sitt lilla kontraktskrivarmöte på Academic Work så kom han förbi och gjorde mig sällskap tills det var dags för mig att åka till jobbet.

Cafét i fråga var Café Dali på Vasagatan 42 och det hade absolut potential. Jag drack förvisso bara två koppar kaktusté, men bakverken såg i alla fall goda ut. Jag vill absolut gå dit igen och testa. Vi satt i ett litet, litet rum som var ganska mysigt och hade åtminstone någon Dali-tavla, som ju passade bra till namnet. Musik spelades, men den var åtminstone lite stillsam så att man kunde slappna av.

Enligt tasters.com är öppettiderna fullt godkända
Mån-Tor: 08:00 – 24:00
Fre-Lör: 08:00 – 03:00
Sön: 10:00 – 23:00

Jobbet gick kasst, jag sålde INGENTING. :( Tråkigt!

Imorgon börjar Jonas också på Spärrlinjen! Så firar vi vår Alla hjärtans dag…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *