Hoppa till innehåll

Me and You and Everyone We Know

En härligt märklig film om en nyligen separerad skoförsäljare och en udda konstnär som träffas och så sakteliga lär känna varandra. Även mannens barn, några skolflickor och mannens arbetskamrat spelar viktiga roller.

Jag har hört mycket om filmen, Miranda July har fått en del uppmärksamhet för denna film som hon både regisserar och spelar en av huvudrollerna i. Nu senast fick jag den rekommenderad som lämplig film till alla hjärtans dag och eftersom vi skolkade på dagen passade vi på att se den… men nej, det här är inte riktigt vad jag vill kalla romantiskt, det är för mycket dåligheter i den också. Dock dåligheter på ett mestadels ganska charmigt och skruvat sätt, så filmen är fortfarande bra och rentav en må-bra-film, men inte direkt mysromantisk… Men hur som helst, udda på ett bra sätt.

FilminfoIMDB: Me and You and Everyone We Know
Regissör: Miranda July
År: 2005
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *