Hoppa till innehåll

Egyptenbilder!

Jag har kommit en liten bit på väg i mitt skrivande om Egyptenresan och tyvärr ser det ut att dröja innan allt kommer upp. Tills vidare är ni hemskt välkomna att titta på bilderna jag precis la upp på Fotki:

Mina Egypten-bilder på Fotki

Tyvärr har jag inte kommenterat alla bilderna, det är för tidskrävande. Det jag gjort är att skriva på den första bilden från varje ställe vad det är för någonting. Alltid något.

Fotki verkar faktiskt vara en riktigt bra fotosida, eftersom man får ladda upp hur mycket man vill. Jag vet inte om det finns någon annan hake än att vissa funktioner bara är tillgängliga för betalmedlemmar (som t.ex. att visa bilder i full storlek för besökare) men hittills ser det bra ut i alla fall. Det gick bra att ladda upp 200 bilder på en gång med hjälp av en javaapplikation och det finns en rad andra möjligheter som jag inte testat än.

En kommentar

  1. Julia Klingvall Julia Klingvall

    Åh vad fina bilder, och vad härligt varmt och soligt det verkade. Mina favoritbilder är den med Pizza Hut med en pyramid i bakgrunden och en med en segelbåt, blått hav och palmer. Roligt att få ta del av en så gammal kultur på ett så påtagligt sätt. Jag vill oxå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *